Over ons

Over BENS Diensten

BENS Thuiszorg is al sinds 2009 een betrouwbare zorgaanbieder in Gouda en omgeving. Wij zijn gespecialiseerd in schoonmaakdiensten en thuiszorg en zorgen iedere dag weer voor een schone en prettige werk- en leefomgeving bij onze klanten. We zijn een jong en flexibel bedrijf dat diensten verleent aan zowel particulieren als bedrijven. Door onze uitgebreide ervaring met diverse klanten in uiteenlopende branches pakken wij ieder project professioneel en grondig aan.

Wij onderscheiden ons op de markt door kwaliteit te leveren op een persoonlijke manier. Onze medewerkers zijn gedreven, enthousiast, zorgvuldig en erg betrokken bij hun werkzaamheden én hun klanten. Daarnaast zijn wij ons bij het uitvoeren van onze diensten zeer bewust van het milieu. We ondernemen maatschappelijk verantwoord door milieuvriendelijke producten en materialen te gebruiken.

BENS biedt thuiszorg- en schoonmaakdiensten aan in de regio Gouda, Alphen aan den Rijn, Zoetermeer, Waddinxveen, Rotterdam, Moordrecht en Woerden. Onze klanten zijn stuk voor stuk tevreden. We hebben dan ook uitstekende referenties en een klantenbestand dat zich al jarenlang gestaag uitbreidt.

Of we nu voor een bedrijf werken of voor onze particuliere klanten, wij zijn altijd gericht op een uitstekend resultaat. We leveren kwaliteit, houden ons altijd aan de afspraken en hebben oog voor details. Wilt u ook een schone en gezonde leef- of werkomgeving? Wij maken duidelijke afspraken, hebben gemotiveerde werknemers die vakmanschap hoog in het vaandel hebben staan. Onze werkwijze is open en we zijn zeer flexibel.

Onze zorg missie

Zelfstandigheid is belangrijk. Als u om welke reden dan ook niet meer volledig zelfstandig kunt functioneren heeft u iemand nodig die u daarbij helpt. Lukt het u niet (meer) die hulp in uw eigen omgeving te regelen, dan is het fijn professionele hulp te ontvangen waar u echt iets aan heeft. Of u nu te maken heeft met een handicap, ziekte of ouderdom, het is cruciaal te kunnen rekenen op een betrouwbare hulp die uw dagelijkse taken van u overneemt. Het is dan ook onze missie dat zo goed mogelijk te verzorgen. Zo weet u exact waar u aan toe bent en wat u kunt verwachten.

Het is niet ons doel om de grootste organisatie te zijn op het gebied van thuiszorg. Wel om kwalitatief de beste te zijn. BENS Diensten biedt zorg waarbij de cliënt centraal staat. Bij ons vindt u geen lange wachtlijsten maar de persoonlijke, snelle en doelgerichte hulp die u nodig heeft. Onze medewerkers zorgen er graag voor dat u zo lang mogelijk in uw eigen omgeving kunt blijven wonen - met de juiste hulp. We zijn open en transparant naar onze klanten en bieden een snelle communicatie.

Onze zorg visie

Als professionele thuiszorg organisatie is het onze visie dat iedere de kwalitatieve ondersteuning moet kunnen ontvangen die nodig is. Wij bieden onze clienten dan ook meer grip op hun dagelijkse leven door toegewijde, betrokken en vertrouwde zorg te leveren.

Al onze medewerkers zetten zich vol overgave in om er voor te zorgen dat onze cliënten zelfstandig kunnen blijven wonen. Om dit te kunnen bereiken is een goede band nodig tussen client en medewerker. We zorgen daarom altijd voor een goede match en een blijvend vertrouwd gezicht. Als het niet nodig is vinden er geen wisselingen plaats tussen personeel.

Wij willen graag dat het eindresultaat van onze diensten aansluit op de wensen en behoeften van onze cliënten. Daarom zijn onze mensen erop getraind om tijdens hun werkzaamheden te kijken naar mogelijkheden en zich niet te focussen op beperkingen. Daarnaast zullen ze zo veel mogelijk de naaste omgeving van hun clienten betrekken bij de ontwikkelingen. Daarmee is de cliënt gebaat.

Certificatie

Om onze kwaliteit te borgen in onze organisatie, werken we met een kwaliteitssysteem dat is opgesteld volgens de NEN EN ISO 9001:2015 norm. Dit systeem is gecertificeerd door TÜV Nederland.